Raad van Inspiratie

Als RE:BORN zijn wij trots op onze Raad van Inspiratie.

Maandelijks spiegelen wij de opgebouwde ervaringen en levenslessen van zowel Frank als Wienke aan onze dagelijkse praktijk. Onder anderen het verder ontwikkelen van onze filosofie, het aanboren van nieuwe netwerken en vanuit directie-ervaring een spiegel zijn voor de dagelijkse gang van zaken op projecten, HRM-beleid, financiƫn & marketing.


Wienke Bodewes

Wienke Bodewes heeft ruime ervaring als eindverantwoordelijke en toezichthouder bij de meest uiteenlopende organisaties. Onder andere als lid van de raad van bestuur van woningcorporatie Ymere en bij Amvest waar hij de afgelopen 10 jaar CEO was. Wienke Bodewes is zeer deskundig op het gebied van vastgoedontwikkeling en vastgoedbeheer, zowel in de sociale- als in de private sector.

Na zijn vertrek bij Amvest ontstond ruimte in zijn agenda om zijn kennis en ervaring in te zetten bij andere organisaties binnen zijn vakgebied; Naast zijn toetreding tot de RvI van RE:BORN is hij momenteel o.a. voorzitter RvC bij woningcorporatie Pre Wonen en lid RvC van aannemer Hurks.


LinkedInFrank Bijdendijk

Afgelopen decennia heeft Frank Bijdendijk vele belangrijke functies vervuld binnen de vastgoedwereld. Zo was hij van 1982 tot en met 2008 algemeen directeur bij woningbouwvereniging Het Oosten te Amsterdam en werd hij vervolgens na een fusie met de Algemene Woningbouw Vereniging op 1 juli 2008 bestuurder bij Stadgenoot.

De laatste jaren was hij onder andere voorzitter van het Nationaal Renovatie Platform. Een netwerkorganisatie met meer dan 100 aangesloten partners uit de volle breedte van de vastgoedsector. Daarnaast beklede en bekleedt hij nog een groot aantal nevenfuncties als voorzitter of commissaris bij allerlei instellingen, zowel op het gebied van de volkshuisvesting als onderwijs, zorg, welzijn en armoedebestrijding.


LinkedIn