Iedereen in zijn kracht

Wanneer we ontwikkelen plaatsen we de schoenmakers bij hun leest. Daarom vertellen we onze medewerkers niet wat ze moeten doen en hoe; zij vertellen het ons.

Onze organisatie bestaat uit een vaste kern van diverse persoonlijkheden met een sterke visie op ons eigen vakgebied en de wereld om ons heen.

Anders dan traditionele top-down ontwikkelaars organiseren we onze samenwerkingen met (online-) tools die op dagelijkse basis inzichtelijk maken wie welke rol vervult, welke taken hierbij horen en wat de performance-indicatoren en verwachtingen zijn binnen
elke rol.

Het doel is om iedereen zoveel mogelijk zijn eigen ding te laten doen. Datgene waar doen waar hij of zij goed in is. Waar hij of zij van geniet. Of zijn of haar kracht optimaal kan inzetten om die missie en visie van RE:BORN succesvol te voltooien. Maar ook om zwaktes helder te maken en op te vangen. Want die mogen er ook zijn. Deze manier van werken heet Holocracy, en wij zijn de eerste vastgoedorganisatie van Nederland die dat heeft doorgevoerd.

Ben je klaar om samen met ons de vastgoedsector te veranderen?
Meld je dan nu aan voor een goed gesprek.Saman Mohammadi
CEO


LinkedInNiel Slob
CEO


LinkedInRaouf Jarmo
Development & Finance


LinkedInCaroline Tjebbes
Development & Users


LinkedInJouke Hennipman
Development & Construct


LinkedInMatthijs Bergacker
Development & Construct


LinkedInJasper Machielse
Development


LinkedInBrendan Bakker
Architecture & Concept Development


LinkedInEva Hukshorn
Organisation


LinkedInLaura Anderies
HQ & Marketing Manager


LinkedInJoris Hofmans
Marketing


LinkedInVacatures

Spreken onze visie en projecten jou aan en ben je ervan overtuigd dat jij met jouw kennis en kwaliteiten onze organisatie kan versterken of werk je vanuit jouw organisatie met dezelfde idee├źn en ben je ge├»nteresseerd in een mogelijke samenwerking? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier.


Maak een afspraak